Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14972
Название: Спосіб виробництва дієтичної добавки "Фітогем"
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Шевченко, Юлія Вікторівна
Дата публикации: 25-июн-2009
Библиографическое описание: Спосіб виробництва дієтичної добавки "Фітогем". Патент України на корисну модель № 42054, МПК A23J 1/06 (2009.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u200814619. Заявл. 19.12.2008. Опубл. 25.06.2009, Бюл.№ 12. 2 с.
Серия/номер: 11;42054
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва дієтичної добавки, що включає стабілізацію харчової крові, обробку крові заморожуванням-розморожуванням, введення рецептурних інгредієнтів, теплову обробку суміші при температурі 80-85°С до отримання маси сирної консистенції червоно-коричневого кольору, сушіння до вмісту вологи 5-6%, подрібнення до розміру часток 20-30мкм, який відрізняється тим, що як рецептурний інгредієнт використовують порошок з листя кропиви, отриманий висушуванням листя кропиви до вологовмісту не вище 10%, подрібненням до розміру часток 20-30мкм, який вносять в розморожену кров в масовій частці 1,0- 4,0%.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14972
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
42054.pdf69.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.