Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14771
Название: | Спосіб приготування фаршу на основі грибів |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Михайлова, Світлана Володимирівна Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович |
Дата публикации: | 26-авг-2008 |
Библиографическое описание: | Спосіб приготування фаршу на основі грибів. Патент України на корисну модель № 34787, МПК (2006), A23L 1/01, A23L 1/28. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200802994. Заявл. 07.03.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с. |
Серия/номер: | 11;34787 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб приготування фаршу на основі грибів, який передбачає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі, обробку в полі НВЧ до одержання однорідної консистенції, який відрізняється тим, що гриби (білі, опеньки, маслюки) підлягають подрібненню з середнім розміром часток 3...5 мм з додаванням подрібнених, висушених до остаточної вологості 18 % ягід шипшини та ягід калини, заморожених при температурі -18 °С протягом 4...6 годин, подрібненої ріпчастої цибулі і моркви, з подальшим перемішуванням компонентів з соняшниковою олією, НВЧ-нагрівом і вакуумуванням при 50-60 кПа і температурі 40 °С до залишкової вологості 60...65 %. 2. Спосіб за пунктом 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідно шенні, %: гриби (білі, опеньки, маслюки) 70 калина (ягода) 3 шипшина (ягода) 2 цибуля ріпчаста 15 морква 5 рослинна олія 5. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14771 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
34787.pdf | 68.82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.