Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14720
Назва: Спосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонок
Автори: Шубіна, Лідія Юріївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Островерх, Ірина Станіславівна
Бачинська, Яна Олександрівна
Дата публікації: 25-лип-2008
Бібліографічний опис: Спосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонок. Патент України на корисну модель № 34055, МПК (2006) A22C 13/00. Л. Ю. Шубіна, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, І. С. Островерх, Я. О. Бачинська. № u200802622. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.07.2008, Бюл.№ 14. 3 с.
Серія/номер: 11;34055
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонок, що передбачає виготовлення батончиків ковбасних виробів довжиною 10-12см із дотриманням всіх відповідних умов, їх охолодження до 6°С, інфікування, витримування у підвішеному стані в заданих умовах і строках зберігання з подальшим визначенням проникності мікроорганізмів через досліджувані оболонки пошарово - під оболонкою, на глибині 1см та всередині батончика - на підставі порівняння з виробами, які додатково не були інфіковані, який відрізняється тим, що як штучний інфікуючий засіб використовують смужку фільтрувального паперу шириною 3,0см, просочену розчином окремих чистих культур мікроорганізмів, вміст яких регламентований чинними нормативними документами на певні види ковбасних виробів, з робочою дозою для кожного з окремих штамів 107м.т./мл, що розміщують посередині батончика, забезпечуючи додатково стерильність умов зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14720
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34055.pdf72.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.