Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14542
Назва: | Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген" |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Коваленко, Валентина Олексіївна Москаленко, Ольга Василівна Горбань, Віктор Григорович Чернова, Людмила Олександрівна |
Дата публікації: | 12-лис-2007 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген". Патент України на корисну модель № 27526, МПК (2006) A23L 1/31. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, О. В. Москаленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова. № u200704804. Заявл. 28.04.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с. |
Серія/номер: | 11;27526 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген", що включає підготовку сировини, подрібнення, з'єднання інгредієнтів, перемішування, вибивання фаршу, порціонування, формування, панірування та теплову обробку, який відрізняється тим, що на етапі з'єднання інгредієнтів в фарш додатково вводять збагачувач білковий "Протоген" у кількості 10-15 % замість основної м'ясної сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14542 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
27526.pdf | 67.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.