Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14538
Назва: Спосіб виробництва пряників "Бадьорість"
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Погожих, Микола Іванович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Віннікова, Владислава Олександрівна
Дата публікації: 10-жов-2007
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва пряників "Бадьорість". Патент України на корисну модель № 26696, МПК (2006) A21D 13/08. В. В. Євлаш, М. І. Погожих, О. В. Нєміріч, В. О. Віннікова. № u200700379. Заявл. 15.01.2007. Опубл. 10.10.2007, Бюл.№ 16. 2 с.
Серія/номер: 11;26696
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва пряників заварних з дієтичною добавкою, яка містить гемове залізо, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування напівфабрикатів (цукрового сиропу, борошняної заварки, паленки), замішування тіста, охолодження заварного тіста, формування виробів, випікання, охолодження, тиражування, підсушування, охолодження, пакування, фасування, зберігання та реалізацію виробів, який відрізняється тим, що на стадії замісу тіста вносять 3 % дієтичної добавки "Гемовітал" до маси борошна на заміну какао-порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14538
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26696.pdf67.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.