Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14405
Название: | Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry |
Другие названия: | Удосконалення технології льодяникової карамелі на основі ізомальтиту та рослинної добавки барбарису |
Авторы: | Sema, O. |
Научный руководитель: | Aksonova, O.А. |
Ключевые слова: | льодяникова карамель;ізомальтит;рослинна добавка;рослинна добавка барбарису;lollipop caramel;isomaltite;herbal supplement;barberry herbal supplement |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Sema O. Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry / scientific adviser O. А. Aksonova. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 99. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sema_stor99_2022.pdf | 153.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.