Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14405
Название: Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry
Другие названия: Удосконалення технології льодяникової карамелі на основі ізомальтиту та рослинної добавки барбарису
Авторы: Sema, O.
Научный руководитель: Aksonova, O.А.
Ключевые слова: льодяникова карамель;ізомальтит;рослинна добавка;рослинна добавка барбарису;lollipop caramel;isomaltite;herbal supplement;barberry herbal supplement
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Sema O. Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry / scientific adviser O. А. Aksonova. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 99.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sema_stor99_2022.pdf153.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.