Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14403
Назва: Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Дата публікації: 10-лип-2007
Бібліографічний опис: Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів. Патент України на корисну модель № 24785, МПК (2006), A23L 1/025, A23L 1/03. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. М. Одарченко. Д. М. Одарченко. № u200703237. Заявл. 26.03.2007. Опубл. 10.07.2007, Бюл. № 10. 2 с.
Серія/номер: 11;24785
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів, при якому проводять перемішування підготовлених компонентів по рецептурі і їх сушіння з наступним розмелом у порошок, який відрізняється тим, що сушіння підготовлених компонентів проводять в НВЧ-полі при вакуум уванні до 50...60 кПа при температурі 40...45 °С до залишкової вологості 4...6 % і компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: гриби нестандартні (білий, маслюки, опеньки) 60 петрушка (коріння, листя, стебла) 10 пастернак (коріння, листя, стебла) 5 селера (коріння, листя, стебла) 5 морква 10 цибуля ріпчаста 10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14403
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24785.pdf59.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.