Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394
Title: | Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини |
Authors: | Погожих, Микола Іванович Пак, Андрій Олегович Потапов, Володимир Олексійович Цуркан, Микола Михайлович |
Issue Date: | 15-Mar-2007 |
Citation: | Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини. Патент України на корисну модель № 21672, МПК (2006) A23B 7/00. М. І. Погожих, А. О. Пак, В. О. Потапов, М. М. Цуркан. № u200611917. Заявл. 13.11.2006. Опубл. 15.03.2007, Бюл. № 3. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;21672 |
Abstract: | Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини, що включає миття, подрібнення фруктово-ягідної сировини, змішування отриманого продукту із стабілізатором піни та зневоднення отриманої піни до зрівноваженої вологомісткості, який відрізняється тим, що при зневодненні сировину розміщують в функціональній ємності, стінки якої виконані із паронепроникного матеріалу, а середньоінтегральну температуру сировини, що зневоднюється, доводять до температури, що не перевищує 70 °С. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.