Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Пак, Андрій Олегович | - |
dc.contributor.author | Потапов, Володимир Олексійович | - |
dc.contributor.author | Цуркан, Микола Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T16:26:08Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T16:26:08Z | - |
dc.date.issued | 2007-03-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини. Патент України на корисну модель № 21672, МПК (2006) A23B 7/00. М. І. Погожих, А. О. Пак, В. О. Потапов, М. М. Цуркан. № u200611917. Заявл. 13.11.2006. Опубл. 15.03.2007, Бюл. № 3. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394 | - |
dc.description.abstract | Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини, що включає миття, подрібнення фруктово-ягідної сировини, змішування отриманого продукту із стабілізатором піни та зневоднення отриманої піни до зрівноваженої вологомісткості, який відрізняється тим, що при зневодненні сировину розміщують в функціональній ємності, стінки якої виконані із паронепроникного матеріалу, а середньоінтегральну температуру сировини, що зневоднюється, доводять до температури, що не перевищує 70 °С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;21672 | - |
dc.title | Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.