Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorПотапов, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorЦуркан, Микола Михайлович-
dc.date.accessioned2022-11-18T16:26:08Z-
dc.date.available2022-11-18T16:26:08Z-
dc.date.issued2007-03-15-
dc.identifier.citationСпосіб обробки фруктово-ягідної сировини. Патент України на корисну модель № 21672, МПК (2006) A23B 7/00. М. І. Погожих, А. О. Пак, В. О. Потапов, М. М. Цуркан. № u200611917. Заявл. 13.11.2006. Опубл. 15.03.2007, Бюл. № 3. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394-
dc.description.abstractСпосіб обробки фруктово-ягідної сировини, що включає миття, подрібнення фруктово-ягідної сировини, змішування отриманого продукту із стабілізатором піни та зневоднення отриманої піни до зрівноваженої вологомісткості, який відрізняється тим, що при зневодненні сировину розміщують в функціональній ємності, стінки якої виконані із паронепроникного матеріалу, а середньоінтегральну температуру сировини, що зневоднюється, доводять до температури, що не перевищує 70 °С.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;21672-
dc.titleСпосіб обробки фруктово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21672.pdf158.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.