Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394
Title: Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини
Authors: Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Потапов, Володимир Олексійович
Цуркан, Микола Михайлович
Issue Date: 15-Mar-2007
Citation: Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини. Патент України на корисну модель № 21672, МПК (2006) A23B 7/00. М. І. Погожих, А. О. Пак, В. О. Потапов, М. М. Цуркан. № u200611917. Заявл. 13.11.2006. Опубл. 15.03.2007, Бюл. № 3. 2 с.
Series/Report no.: 11;21672
Abstract: Спосіб обробки фруктово-ягідної сировини, що включає миття, подрібнення фруктово-ягідної сировини, змішування отриманого продукту із стабілізатором піни та зневоднення отриманої піни до зрівноваженої вологомісткості, який відрізняється тим, що при зневодненні сировину розміщують в функціональній ємності, стінки якої виконані із паронепроникного матеріалу, а середньоінтегральну температуру сировини, що зневоднюється, доводять до температури, що не перевищує 70 °С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14394
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21672.pdf158.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.