Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14373
Назва: Спосіб визначення паропроникності яєчної шкаралупи
Автори: Захаренко, Віталій Олександрович
Чуйко, Андрій Миколайович
Дата публікації: 16-жов-2006
Бібліографічний опис: Спосіб визначення паропроникності яєчної шкаралупи. Патент України на корисну модель № 17787, МПК (2006), A01K 43/00, G01N 33/08 (2006.01). В. О. Захаренко, А. М. Чуйко. № u200603834. Заявл. 07.04.2006. Опубл. 16.10.2006, Бюл. № 10. 3 с.
Серія/номер: 11;17787
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення паропроникності яєчної шкаралупи, що передбачає миття курячих яєць, який відрізняється тим, що визначення цього показника здійснюють для різних ділянок шкаралупи: тупої, гострої та середньої, від яких відділяють поверхневу плівку (кутикулу), штучно створюють перепад тиску по обидві поверхні шкаралупи та визначають паропроникність за формулою: P s h мг/м2.год, де V - об'єм повітря, що пройшло через зразок, якщо перепад тиску дорівнював 3...5-10 Па; Gs - кількість мг водяної пари в м3 повітря при повному насиченні для температури вимірювання t, °С; - відносна вологість повітря при випробуванні, в частках одиниць; S - площа поверхні шкаралупи через яку йшло повітря, м2 ; - час іспиту, год.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14373
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17787.pdf135.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.