Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14341
Название: Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировини
Авторы: Дунаєвський, Н.Я.
Научный руководитель: Дударєв, І.М.
Ключевые слова: квасолевий соус;сублімована сировина;інноваційна технологія
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Дунаєвський Н. Я. Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировини / наук. керівник І. М. Дударєв. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 92.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14341
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dunayevskij_stor92_2022.pdf153.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.