Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14329
Title: Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсів
Authors: Бойко, А.А.
metadata.dc.contributor.advisor: Дударєв, І.М.
Keywords: глазуровані шоколадом фруктово-ягідно-овочеві чипси;глазуровані чипси;глазуровані шоколадом чипси;фруктово-ягідно-овочевих чипси;Інноваційна технологія
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Бойко А. А. Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсів / наук. керівник І. М. Дударєв. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 91.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14329
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bojko_stor91_2022.pdf154.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.