Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14329
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДударєв, І.М.-
dc.contributor.authorБойко, А.А.-
dc.date.accessioned2022-11-18T13:23:03Z-
dc.date.available2022-11-18T13:23:03Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБойко А. А. Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсів / наук. керівник І. М. Дударєв. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 91.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14329-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectглазуровані шоколадом фруктово-ягідно-овочеві чипсиuk_UA
dc.subjectглазуровані чипсиuk_UA
dc.subjectглазуровані шоколадом чипсиuk_UA
dc.subjectфруктово-ягідно-овочевих чипсиuk_UA
dc.subjectІнноваційна технологіяuk_UA
dc.titleІнноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bojko_stor91_2022.pdf154.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.