Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14287
Название: Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначення
Авторы: Сухаренко, А.Д.
Научный руководитель: Калина, В.С.
Ключевые слова: мармелад;виробництво мармеладу;функціональне призначення;виробництво мармеладу функціонального призначення
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Сухаренко А. Д. Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначення / наук. керівник В. С. Калина. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 88.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14287
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_suharenko_stor88_2022.pdf155.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.