Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14165
Назва: Спосіб обробки внутрішньої поверхні жарильних форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів
Автори: Білецький, Едуард Володимирович
Петренко, Олена Володимирівна
Дата публікації: 15-бер-2005
Бібліографічний опис: Спосіб обробки внутрішньої поверхні жарильних форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів. Патент України на корисну модель № 5389, МПК 7 A47J37/00, A21B3/13. Е. В. Білецький, О. В. Петренко. № 2004042494. Заявл. 02.04.2004. Опубл. 15.03.2005, Бюл № 3. 4 с.
Серія/номер: 11;5389
Короткий огляд (реферат): Спосіб обробки внутрішньої поверхні жариль- •іих форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів, який включає попередню обробку та нанесення антиадгезійного покриття з наступною термообробкою, який відрізняється тим, що як антиадгезійне покриття використовують кремнієорганічний лак вітчизняного виробництва, витрата лаку при цьому не перевищує 1-2 г на одну форму, перед нанесенням покриття жарильну форму нагрівають до температури 40°С, термообробка складає 3 години при температурі 200- 230°С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14165
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5389.pdf176.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.