Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14165
Title: Спосіб обробки внутрішньої поверхні жарильних форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів
Authors: Білецький, Едуард Володимирович
Петренко, Олена Володимирівна
Issue Date: 15-Mar-2005
Citation: Спосіб обробки внутрішньої поверхні жарильних форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів. Патент України на корисну модель № 5389, МПК 7 A47J37/00, A21B3/13. Е. В. Білецький, О. В. Петренко. № 2004042494. Заявл. 02.04.2004. Опубл. 15.03.2005, Бюл № 3. 4 с.
Series/Report no.: 11;5389
Abstract: Спосіб обробки внутрішньої поверхні жариль- •іих форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів, який включає попередню обробку та нанесення антиадгезійного покриття з наступною термообробкою, який відрізняється тим, що як антиадгезійне покриття використовують кремнієорганічний лак вітчизняного виробництва, витрата лаку при цьому не перевищує 1-2 г на одну форму, перед нанесенням покриття жарильну форму нагрівають до температури 40°С, термообробка складає 3 години при температурі 200- 230°С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14165
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5389.pdf176.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.