Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14137
Название: | Харчові барвники з дикорослої сировини |
Авторы: | Осипенко, О.В. |
Научный руководитель: | Дущак, О.В. |
Ключевые слова: | барвники;харчові барвники;сировина;дикоросла сировина |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Осипенко О. В. Харчові барвники з дикорослої сировини / наук. керівник О. В. Дущак. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 84. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14137 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_osipenko_stor84_2022.pdf | 153.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.