Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14131
Назва: | Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавок |
Автори: | Ребрик, К.В. |
Науковий керівник : | Погарська, В.В. Юр’єва, О.О. |
Ключові слова: | закусочні пасти;оздоровче призначення;закусочні пасти оздоровчого призначення;рослинні добавки;натуральні рослинні добавки |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Ребрик К. В. Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавок / наук. керівники : В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 78. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14131 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rebrik_stor78_2022.pdf | 155.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.