Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14046
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Авторы: | Перцевий, Федір Всеволодович Обозна, Маргарита Василівна Колесник, Алена Вікторівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Кузнецова, Тетяна Олегівна Гурський, Петро Васильович Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Бірка, Адріана Крапівницька, Ірина Олексіївна |
Дата публикации: | 25-ноя-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94531, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, М. В. Обозна, А. В. Колесник, Б. Ч. Гарнцарек, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, П. В. Гурський, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. Бірка, І. О. Крапівницька. № a 2014 05260. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с. |
Серия/номер: | 11;94531 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію кокосову. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вносять розчин агароїду. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14046 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
94531.pdf | 155.63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.