Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14044
Название: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Бірка, Адріана
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Колесник, Алена Вікторівна
Дата публикации: 25-ноя-2014
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94530, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, З. Е. Гарнцарек, Т. О. Кузнецова, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, А. Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. О. Борисова, М. В. Обозна, А. В. Колесник. № a 2014 05257. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Серия/номер: 11;94530
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші, причому як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова у співвідношенні 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, а для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14044
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
94530.pdf157.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.