Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13951
Название: | Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella |
Другие названия: | Розвиток напрямку виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою |
Авторы: | Коzhemiaka, О.V. Prykrodko, D.Y. |
Научный руководитель: | Peshuk, L.V. |
Ключевые слова: | поліфункціональні продукти;хлорела;виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою;multifunctional products;chlorella;production of multifunctional products with chlorella |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Коzhemiaka О. V., Prykrodko D. Y. Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella / scientific leader L. V. Peshuk. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 65. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13951 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kozhemiaka_prykrodko_stor65_2022.pdf | 153.63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.