Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13925
Title: | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої |
Authors: | Любенко, Галина Дмитрівна Обозна, Маргарита Василівна Крапівницька, Ірина Олексіївна Оболкіна, Вера Іллічна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Федір Всеволодович |
Issue Date: | 10-Jun-2014 |
Citation: | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 90878, МПК (2014.01), A23L 1/00. Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой. № u 2014 00721. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с. |
Series/Report no.: | 11;90878 |
Abstract: | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням. Як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру 25 %, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °C. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13925 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.