Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13925
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитрівна-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorОболкіна, Вера Іллічна-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.date.accessioned2022-11-16T16:19:30Z-
dc.date.available2022-11-16T16:19:30Z-
dc.date.issued2014-06-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 90878, МПК (2014.01), A23L 1/00. Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой. № u 2014 00721. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13925-
dc.description.abstractСпосіб отримання термостійкої начинки замороженої включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням. Як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру 25 %, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °C.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;90878-
dc.titleСпосіб отримання термостійкої начинки замороженоїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90878.pdf166.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.