Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13925
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любенко, Галина Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Крапівницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Оболкіна, Вера Іллічна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T16:19:30Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T16:19:30Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 90878, МПК (2014.01), A23L 1/00. Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой. № u 2014 00721. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13925 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням. Як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру 25 %, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °C. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;90878 | - |
dc.title | Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.