Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13842
Назва: Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів
Автори: Воробйов, Д.Г.
Науковий керівник : Гринченко, Н.Г.
Ключові слова: НАССР;принципи НАССР;м’ясні вироби;технологія м’ясних виробів
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Воробйов Д. Г. Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів / наук. керівник Н. Г. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 54.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13842
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_vorobjov_stor54_2022.pdf154.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.