Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13632
Название: Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід
Авторы: Одарченко, Дмитро Миколайович
Кудряшов, Андрій Ігоревич
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Сюсель, Олена Олександрівна
Сподар, Катерина Вікторівна
Штих, Сергій Васильович
Дата публикации: 25-янв-2013
Библиографическое описание: Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід. Патент України на корисну модель № 76865, МПК A23L 2/12 (2006.01). Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар, С. В. Штих. № u 2012 04526. Заявл. 10.04.2012. Опубл. 25.01.2013, Бюл.№ 2. 4 с.
Серия/номер: 11;76865
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів належить до консервної, кондитерської промисловості та може використовуватися на підприємствах ресторанного господарства. Технологія виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід дозволяє отримати однорідну плазму та жмих і має високий вміст біологічно активних речовин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13632
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
76865.pdf160.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.