Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13517
Название: Урожайність буряка столового за різних строків сівби в умовах СФГ «Ковальчуківське» Харківської області
Авторы: Ковальчук, Ольга Миронівна
Ключевые слова: урожайність;товарність;буряк столовий;строк сівби;гібрид;ефективність
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Ковальчук О. М. Урожайність буряка столового за різних строків сівби в умовах СФГ «Ковальчуківське» Харківської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 201 - Агрономія; наук. кер. В. А. Бондаренко; Харків, 2020. 57 с.
Краткий осмотр (реферат): Представлено результати однорічного досліду, що проводився в умовах фермерського господарства «Ковальчуківське» з вивчення впливу різних строків сівби на урожайність буряка столового. Дослідження проводили з гібридами іноземної селекції Боро F1, Манзу F1 та Бетті F1. Встановлено, що кращим строком сівби для отримання високого врожаю коренеплодів є друга декада квітня. Самим урожайним з досліджуваних гібридів був Манзу F1: за сівби у другу декаду квітня врожайність була 76,7 т/га, за сівби у третю декаду травня – 71,3 т/га. Товарність врожаю була 92 %. Товарна врожайність становила: за першого строку сівби 70,8 т/га, за другого – 65,6 т/га. Вища рентабельність була отримана за вирощування гібрида Боро F1: за сівби у другу декаду квітня – 126,0 %, за сівби у третю декаду травня – 113,3 %. Коефіцієнт біоенергетичної ефективності вищим був у всіх гібридів за сівби у другу декаду квітня – 1,9–2,2. Більшим показником коефіцієнта біоенергетичної ефективності характеризувався гібрид Манзу F1.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13517
Располагается в коллекциях:201 - "Агрономія" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Koval_chuk_201_O_M.pdf
  Restricted Access
11.28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.