Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13353
Название: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Борисова, Аліна Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Шильман, Лев Залманович
Дата публикации: 10-янв-2020
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139477, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, О. Б. Дроменко, П. В. Гурський, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. І. Маренкова, Л. З. Шильман; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06032; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с.
Серия/номер: 11;139477
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову у співвідношенні 1:1, як сіль плавильну використовують тартрат натрію, як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агару.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13353
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
139477.pdf146.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.