Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13278
Название: Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами
Авторы: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Дата публикации: 10-мая-2019
Библиографическое описание: Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами. Патент України на винахід № 119205, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/50 (2016.01) A23L 17/60 (2016.01). / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, держ. заклад "Луганський нац. ун-т ім. Тараса Шевченка". № a 2018 01081; заявл. 05.02.2018; опубл. 10.05.2019, Бюл.№ 9. 7 с.
Серия/номер: 11;119205
Краткий осмотр (реферат): Винахід стосується способу одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами, який передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса, після перемішування фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C, причому під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку додають порошок рослинного гідробіонта цистозіри і ламінарії або зостери і ряски малої.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13278
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
119205.pdf173.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.