Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13250
Назва: | Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти |
Інші назви: | Качество хлеба из муки высшего сорта разных сортов и линий пшеницы спельты Quality of breed breeds of high sort of different variety and lines spelt wheat |
Автори: | Господаренко, Г. М. Любич, В. В. Желєзна, В. В. Улянич, І. Ф. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Господаренко Г. М., Любич В. В., Желєзна В. В., Улянич І. Ф. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 124-129. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; |
Короткий огляд (реферат): | В результаті проведених досліджень встановлено, що якість хліба із борошна зерна пшениці спельти найбільше залежить від її сорту та лінії. Найвищу якість має хліб, отриманий з борошна сорту Зоря України, ліній LPP 3132, NAK34/12–2 і TV 1100. В результате проведенных исследований установлено, что качество хлеба из муки зерна пшеницы спельты более всего зависит от ее сорта и линии. Высочайшее качество имеет хлеб, полученный из муки сорта Заря Украины, линий LPP 3132, NAK34/12-2 и TV 1100. As a result of the research, it was found that the quality of bread from spelt wheat flour depends most on its variety and line. The highest quality is the bread obtained from the flour of the variety Zorya Ukraine, the lines LPP 3132, NAK34/12-2 and TV 1100. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13250 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19_194_2018.pdf | 437.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.