Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13245
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Мінченко, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T15:51:46Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T15:51:46Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М., Мінченко С. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 100-105. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13245 | - |
dc.description.abstract | В статті досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article investigates the amino acid composition of gluten-free bread. A significant increase in the number of irreplaceable limiting amino acids has been established, which leads to an increase in the index of essential amino acids up to 180%. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; | - |
dc.title | Амінокислотний склад безглютенового парового хліба | uk_UA |
dc.title.alternative | Аминокислотный состав безглютенового парового хлеба | uk_UA |
dc.title.alternative | Amino-acid composition of angelytene breed bread | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15_194_2018.pdf | 479.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.