Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13221
Название: Спосіб виробництва бісквіту
Авторы: Дюкарева, Галина Іванівна
Гасанова, Анна Едуардівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дата публикации: 25-окт-2012
Библиографическое описание: Спосіб виробництва бісквіту. Патент України на корисну модель № 74331, МПК A21D 13/08 (2006.01). Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, Г. В. Дейниченко. № u 2012 04097. Заявл. 03.04.2012. Опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 4 с.
Серия/номер: 11;74331
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва бісквіту включає збивання яєчного меланжу з цукрозамінником, внесення цукру, кориці, крохмалю та пшеничної висівки, додавання борошна і подальше збивання отриманого бісквітного тіста, випікання. Як цукрозамінник використовують стевіозид.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13221
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
74331.pdf146.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.