Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13208
Title: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату |
Authors: | Касабова, Катерина Рубенівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Запаренко, Ганна Володимирівна |
Issue Date: | 10-Aug-2012 |
Citation: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 72242, МПК A21D 13/08 (2006.01). К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, Г. В. Запаренко. № u 2012 01438. Заявл. 13.02.2012. Опубл. 10.08.2012, Бюл.№ 15. 6 с. |
Series/Report no.: | 11;72242 |
Abstract: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату включає збивання яєчно-цукрової маси, введення до неї пшеничного борошна вищого ґатунку, змішаного із добавкою, замішування тіста, його формування та випічку. Як добавку використовують бурякові волокна (освітлені або неосвітлені) в співвідношенні 0,95:0,05 - 0,8:0,2. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13208 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.