Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13208
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Ганна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T11:56:30Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T11:56:30Z | - |
dc.date.issued | 2012-08-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 72242, МПК A21D 13/08 (2006.01). К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, Г. В. Запаренко. № u 2012 01438. Заявл. 13.02.2012. Опубл. 10.08.2012, Бюл.№ 15. 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13208 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату включає збивання яєчно-цукрової маси, введення до неї пшеничного борошна вищого ґатунку, змішаного із добавкою, замішування тіста, його формування та випічку. Як добавку використовують бурякові волокна (освітлені або неосвітлені) в співвідношенні 0,95:0,05 - 0,8:0,2. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;72242 | - |
dc.title | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.