Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorЗапаренко, Ганна Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-11T11:56:30Z-
dc.date.available2022-11-11T11:56:30Z-
dc.date.issued2012-08-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 72242, МПК A21D 13/08 (2006.01). К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, Г. В. Запаренко. № u 2012 01438. Заявл. 13.02.2012. Опубл. 10.08.2012, Бюл.№ 15. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13208-
dc.description.abstractСпосіб виробництва бісквітного напівфабрикату включає збивання яєчно-цукрової маси, введення до неї пшеничного борошна вищого ґатунку, змішаного із добавкою, замішування тіста, його формування та випічку. Як добавку використовують бурякові волокна (освітлені або неосвітлені) в співвідношенні 0,95:0,05 - 0,8:0,2.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;72242-
dc.titleСпосіб виробництва бісквітного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
72242.pdf183.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.