Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13161
Назва: | Спосіб отримання сардельок яловичих 1 гатунку |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Хомічак, Любомир Михайлович Кузнецова, Тетяна Олегівна Поліщук, Галина Євгеніївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Чаговець, Віта Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Дроменко, Олена Борисівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Міцкевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публікації: | 10-лип-2012 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сардельок яловичих 1 гатунку. Патент України на корисну модель № 71396, МПК A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Л. М. Хомічак, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. Б. Дроменко, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00166. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с. |
Серія/номер: | 11;71396 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сардельок яловичих 1 ґатунку включає приготування м'ясної сировини, яка містить яловичину жиловану 1 ґатунку, яловичину жиловану 2 ґатунку, жир-сирець яловичий або свинячий як м'ясну сировину, здрібнювання, соління, кутерування фаршу, внесення води для гідратації, часнику, солі кухонної харчової, цукру, прянощів, формування і перекручування сардельок, обжарювання, варіння, охолодження. В рецептурі як білкову рослинну добавку використовують концентрат ядра волоського горіха у кількості 1,5…3,0 % за рахунок зменшення частки яловичини 2 ґатунку, який додається в процесі кутерування фаршу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13161 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
71396.pdf | 157.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.