Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13151
Название: Дослідження параметрів замішування тіста під час технологічного процесу виробництва цукрового печива
Авторы: Юсуф Тамаді
Панов, А. О.
Научный руководитель: Фурман, І. О.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Юсуф Тамаді, Панов А. О. Дослідження параметрів замішування тіста під час технологічного процесу виробництва цукрового печива. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Фурман І. О. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 253.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13151
Располагается в коллекциях:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy_molod_i_sg-2021-253.pdf184.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.