Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13151
Название: | Дослідження параметрів замішування тіста під час технологічного процесу виробництва цукрового печива |
Авторы: | Юсуф Тамаді Панов, А. О. |
Научный руководитель: | Фурман, І. О. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Юсуф Тамаді, Панов А. О. Дослідження параметрів замішування тіста під час технологічного процесу виробництва цукрового печива. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Фурман І. О. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 253. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13151 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg-2021-253.pdf | 184.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.