Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12391
Название: Спосіб виробництва напівфабрикату для слабоалкогольних напоїв
Авторы: Пенкіна, Наталя Михайлівна
Татар, Лариса Василівна
Дата публикации: 10-ноя-2015
Библиографическое описание: Спосіб виробництва напівфабрикату для слабоалкогольних напоїв. Патент України на корисну модель № 102670, МПК C12G 3/06 (2006.01). Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар. № u 2015 05057. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 4 с.
Серия/номер: 11;102670
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва напівфабрикату для слабоалкогольних напоїв включає: бродіння сусла на основі цукровмісної сировини, дріжджів, настою смако-ароматичних добавок, фільтрацію, розлив. Як сусло використовують суміш чорноплідної горобини та підготовленого розчинника. Як цукровмісну сировину використовують стевіозид. Як дріжджі використовують закваску винних дріжджів на молочній (з під сиру кисломолочного) сироватці. Як настій смако ароматичних добавок використовують водний екстракт хмелю і екстракт хвої сосни на основі молочної (з під сиру кисломолочного) сироватки. Додатково вносять корінь імбиру. Бродіння проводять 3-5 днів за температури 20-22 °C, охолоджують до 4-6 °C і пастеризують.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12391
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
102670.pdf153.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.