Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12110
Назва: Склад плодово-ягідного морозива
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Дата публікації: тра-2015
Бібліографічний опис: Склад плодово-ягідного морозива. Патент України на корисну модель № 98949, A23C 13/00. Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова. № u 2014 13236. Заявл. 10.12.2014. Опубл. 12.05.2015, Бюл.№ 9. 4 с.
Серія/номер: 11;98949
Короткий огляд (реферат): Склад плодово-ягідного морозива, що містить плодово-ягідну сировину, цукор-пісок, воду, причому як плодово-ягідну основу використовують дрібнодисперсні кріопюре із яблук у кількості 50…60 мас. %, бананів у кількості 20…25 мас. %, лимонів з цедрою - 2,5…5,0 мас. %, апельсинів з цедрою -2,5…5,0 мас. %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12110
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
98949.pdf160.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.