Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12110
Назва: | Склад плодово-ягідного морозива |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Берестова, Аделіна Анатоліївна |
Дата публікації: | тра-2015 |
Бібліографічний опис: | Склад плодово-ягідного морозива. Патент України на корисну модель № 98949, A23C 13/00. Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова. № u 2014 13236. Заявл. 10.12.2014. Опубл. 12.05.2015, Бюл.№ 9. 4 с. |
Серія/номер: | 11;98949 |
Короткий огляд (реферат): | Склад плодово-ягідного морозива, що містить плодово-ягідну сировину, цукор-пісок, воду, причому як плодово-ягідну основу використовують дрібнодисперсні кріопюре із яблук у кількості 50…60 мас. %, бананів у кількості 20…25 мас. %, лимонів з цедрою - 2,5…5,0 мас. %, апельсинів з цедрою -2,5…5,0 мас. %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12110 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
98949.pdf | 160.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.