Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12102
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Бірка, Адріана Крапівницька, Ірина Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Алена Вікторівна Кузнецова, Тетяна Олегівна |
Дата публикации: | 27-апр-2015 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 98147, A23C 19/08. № u 2014 05304. Ф. В Перцевий, П. В. Гурський, Б. Адріана, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк , М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, Т. О. Кузнецова. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 27.04.2015, Бюл.№ 8. |
Серия/номер: | 11;98147 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, водою питною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12102 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
98147.pdf | 222.25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.