Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12102
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Бірка, Адріана Крапівницька, Ірина Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Алена Вікторівна Кузнецова, Тетяна Олегівна |
Issue Date: | 27-Apr-2015 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 98147, A23C 19/08. № u 2014 05304. Ф. В Перцевий, П. В. Гурський, Б. Адріана, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк , М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, Т. О. Кузнецова. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 27.04.2015, Бюл.№ 8. |
Series/Report no.: | 11;98147 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, водою питною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12102 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.