Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11127
Назва: | Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництва |
Автори: | Скуріхіна, Л. А. Сибірякова, І. Г. Кочарова, Т. Р. |
Ключові слова: | інформаційні системи;технологічні задачі;м'ясне виробництво |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Скуріхіна Л. А., Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 595-601. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто процес створення інформаційної системи для вирішення технологічних задач. The process of creation ofthe informatic system for realization of technological tasks is considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11127 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_93.pdf | 840.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.