Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11072
Title: | Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі |
Authors: | Черно, Н. К. Крусір, Г. В. Русєва, Я. П. |
Keywords: | інгібітор трипсину;насіння люцерни;БАД;харчові продукти |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Черно Н. К., Крусір Г. В., Русєва Я. П. Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 547-552. |
Abstract: | Розглянуто фiзико-хімічні показники інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі. Показано, що рН-та термооптимуми нативного інгібітору та БАД на його основі співпадають та становлять відповідно: pH 7,2 ma 37° С. БАД на основі інгібітору трипсину характеризується більш значними рН- та термостабiльнiстю, що дозволяє прогнозувати її ефективне Функціювання в умовах реального травлення та використання в складі харчових продуктів. Physicochemical factors of alfalfa seed trypsin inhibitor and BAA on basis of it are considered. It is shown that pH- and thermooptimums of native inhibitor and BAA on basis of it agree and respectively compound: pH 7,2 and 37° C. BAA on basis of trypsin inhibitor is characterized by more considerable pH- and thermostability, that permit to predict its effective functioning in the conditions of real digestion and use in the composition of foodstuffs |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11072 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_86.pdf | 582.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.