Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11072
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черно, Н. К. | - |
dc.contributor.author | Крусір, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Русєва, Я. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-29T18:49:23Z | - |
dc.date.available | 2022-10-29T18:49:23Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Черно Н. К., Крусір Г. В., Русєва Я. П. Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 547-552. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11072 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто фiзико-хімічні показники інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі. Показано, що рН-та термооптимуми нативного інгібітору та БАД на його основі співпадають та становлять відповідно: pH 7,2 ma 37° С. БАД на основі інгібітору трипсину характеризується більш значними рН- та термостабiльнiстю, що дозволяє прогнозувати її ефективне Функціювання в умовах реального травлення та використання в складі харчових продуктів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Physicochemical factors of alfalfa seed trypsin inhibitor and BAA on basis of it are considered. It is shown that pH- and thermooptimums of native inhibitor and BAA on basis of it agree and respectively compound: pH 7,2 and 37° C. BAA on basis of trypsin inhibitor is characterized by more considerable pH- and thermostability, that permit to predict its effective functioning in the conditions of real digestion and use in the composition of foodstuffs | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | інгібітор трипсину | uk_UA |
dc.subject | насіння люцерни | uk_UA |
dc.subject | БАД | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.title | Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_86.pdf | 582.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.