Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11066
Title: | Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків |
Authors: | Негру, І. Ф. Капрельянц, Л. В. |
Keywords: | ферментативний каталіз;ферменти;лікопін;томатні вичавки |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Негру І. Ф., Капрельянц Л. В. Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 534-540. |
Abstract: | Подано результати досліджень використання гідролітичних ферментів під час отримання лікопіновмісних препаратів. Установлено вплив концентрації Пектофоєтидину П10х і Целюлази-100 на вихід лікопіну. Presentation of research results of using the use of hydrolytic enzymes to obtain preparations containing lycopenes. It shown the effect of increasing the concentration of enzymes that lead to increase the output of lycopenes. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11066 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_84.pdf | 682.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.