Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11066
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНегру, І. Ф.-
dc.contributor.authorКапрельянц, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-10-29T18:15:58Z-
dc.date.available2022-10-29T18:15:58Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationНегру І. Ф., Капрельянц Л. В. Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 534-540.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11066-
dc.description.abstractПодано результати досліджень використання гідролітичних ферментів під час отримання лікопіновмісних препаратів. Установлено вплив концентрації Пектофоєтидину П10х і Целюлази-100 на вихід лікопіну.uk_UA
dc.description.abstractPresentation of research results of using the use of hydrolytic enzymes to obtain preparations containing lycopenes. It shown the effect of increasing the concentration of enzymes that lead to increase the output of lycopenes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectферментативний каталізuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectлікопінuk_UA
dc.subjectтоматні вичавкиuk_UA
dc.titleФерментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_84.pdf682.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.