Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11066
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Негру, І. Ф. | - |
dc.contributor.author | Капрельянц, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-29T18:15:58Z | - |
dc.date.available | 2022-10-29T18:15:58Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Негру І. Ф., Капрельянц Л. В. Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 534-540. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11066 | - |
dc.description.abstract | Подано результати досліджень використання гідролітичних ферментів під час отримання лікопіновмісних препаратів. Установлено вплив концентрації Пектофоєтидину П10х і Целюлази-100 на вихід лікопіну. | uk_UA |
dc.description.abstract | Presentation of research results of using the use of hydrolytic enzymes to obtain preparations containing lycopenes. It shown the effect of increasing the concentration of enzymes that lead to increase the output of lycopenes. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ферментативний каталіз | uk_UA |
dc.subject | ферменти | uk_UA |
dc.subject | лікопін | uk_UA |
dc.subject | томатні вичавки | uk_UA |
dc.title | Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_84.pdf | 682.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.