Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11051
Назва: Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур
Автори: Труфкаті, Л. В.
Кобєлєва, С. М.
Ключові слова: сушіння;зародки пшениці;зберігання;пряно-смакові культури
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Труфкаті Л. В., Кобєлєва С. М. Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 468-474.
Короткий огляд (реферат): Подано новий спосіб сушіння зелені пряно-смакових культур, що включає попереднє замочування у водній емульсії олії зародків пшениці та дозволяє скоротити час сушіння, підвищити якість сушених продуктів та їх стійкість під час зберігання.
The new drying manner of green leaf cultures, which includes the prelimi nary water-oil emulsion treatment, presents in this article. This manner allows to decrease the drying time, to make better the dry leaf cultures quality and the resis tance during storage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11051
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_74.pdf686.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.