Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10789
Назва: | Організація ресторанного господарства |
Автори: | Малюк, Людмила Петрівна Варипаєва, Людмила Миронівна |
Ключові слова: | обслуговування;організація;ресторанне господарство;кейтерінг;бенкет;процес обслуговування |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Організація ресторанного господарства: конспекти лекцій (частина 3) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 262 с. |
Короткий огляд (реферат): | Організація ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10789 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Restaurant_Hospodarst_Conspc_lecture_2019.pdf | 7.69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.