Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10750
Назва: | Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини |
Автори: | Черевко, О. І. Маяк, О. А. |
Ключові слова: | овочева сировина;пастоподібні концентрати;напої |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Черевко О. І., Маяк О. А. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 285-290. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості розроблених продуктів - пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. The physical and chemical and microbiological indexes of quality of the de veloped products paste-life concentrates of drinks on the basis of vegetable raw ma terial are investigational. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10750 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_47.pdf | 490.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.