Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10750
Назва: Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини
Автори: Черевко, О. І.
Маяк, О. А.
Ключові слова: овочева сировина;пастоподібні концентрати;напої
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Маяк О. А. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 285-290.
Короткий огляд (реферат): Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості розроблених продуктів - пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини.
The physical and chemical and microbiological indexes of quality of the de veloped products paste-life concentrates of drinks on the basis of vegetable raw ma terial are investigational.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10750
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_47.pdf490.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.