Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10741
Title: | Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі |
Authors: | Малюк, Людмила Петрівна Варипаєва, Людмила Миронівна |
Keywords: | професійна етика;готельно-ресторанний бізнес;послуги;етичні норми |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі: навч. посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 146 с. |
Abstract: | Для успішної діяльності фахівців із готельно-ресторанної справи необхідне опанування основами знань із професійної етики та етикету надання послуг у готельному і ресторанному бізнесі. Рішення завдань і проблем професійної етики засновано на загальних засадах психологічних, філософських і етичних аспектів. У навчальному посібнику наведено теоретичні правові основи для забезпечення етичних норм та правил етикету надання послуг у готелях і ресторанах, з’ясовано терміни та визначення, які застосовуються в міжнародній практиці. Висвітлено основні підходи до професійної етики та етикету обслуговування споживачів у готелях та ресторанах. Розглянуто питання етикету за столом, питання міжнародного етикету, правила подачі деяких страв. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10741 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Professional_ethics_etiquette_NP_2017.pdf | 2.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.