Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10741
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Варипаєва, Людмила Миронівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T10:19:38Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T10:19:38Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі: навч. посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 146 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10741 | - |
dc.description.abstract | Для успішної діяльності фахівців із готельно-ресторанної справи необхідне опанування основами знань із професійної етики та етикету надання послуг у готельному і ресторанному бізнесі. Рішення завдань і проблем професійної етики засновано на загальних засадах психологічних, філософських і етичних аспектів. У навчальному посібнику наведено теоретичні правові основи для забезпечення етичних норм та правил етикету надання послуг у готелях і ресторанах, з’ясовано терміни та визначення, які застосовуються в міжнародній практиці. Висвітлено основні підходи до професійної етики та етикету обслуговування споживачів у готелях та ресторанах. Розглянуто питання етикету за столом, питання міжнародного етикету, правила подачі деяких страв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | професійна етика | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | етичні норми | uk_UA |
dc.title | Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Professional_ethics_etiquette_NP_2017.pdf | 2.2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.